Home » Te koop » Reserveren

RESERVEREN

Hieronder kunt u de voorwaarden lezen die wij hanteren voor het reserveren, lees deze dus ook goed door!

- De valkparkieten kunnen pas nadat deze 2 weken oud zijn gereserveerd worden. Dan zijn ze door de meest cruciale fase heen. Ze worden ook pas na 2 weken oud op de site & Facebookpagina geplaatst.
- Wij vragen bij reservering van een valkparkiet een voorschot van 50% van het afgesproken bedrag. De vogel is tijdelijk gereserveerd tot dat het voorschot bij ons binnen is (binnen 2 weken). Dan wordt hij definitief voor u gereserveerd, dit wordt dan ook vermeld op de site. Zo is er meer zekerheid voor zowel de koper als de kweker.

- U mag altijd de jonge vogels komen bekijken voor uw een reservering plaatst voor een vogel.
- Wanneer u een vogel definitief heeft gereserveerd krijgt u een persoonlijke pagina op de website. Op deze pagina is alle info te vinden van jullie vogel en alle foto's, ook kunt u hier reacties plaatsen met eventuele vragen.

- De kweker behoudt het recht om ten alle tijden een reservering te annuleren (u krijgt dan een eventueel voorschot natuurlijk terug).
- Niet bij alle jonge valkjes is het geslacht al bekend, mocht dit gewenst zijn kunnen we een jong laten testen. Dit laten wij doen door Gendika (Nederland € 15,- per DNA test) of NBT (Spanje, duurt iets langer € 6,- per DNA test) de kosten zijn voor de geïnteresseerde.
- De vogels verhuizen pas wanneer zij +/- 8 weken oud zijn en zelfstandig kunnen eten.
- De kweker heeft de 1e keus om evt. vogels aan te houden
- Wij verkopen geen vogels om dmv. handopfok verder groot te brengen.
- Wij kunnen geen garantie geven op de tamheid van de vogels. Ze komen hier dagelijks in de hand maar het is aan de nieuwe eigenaar er nog veel tijd in te steken zodat ze heel erg tam worden en tam blijven.
- De valkparkieten krijgen bij verkoop een certificaat mee (via de persoonlijke pagina). Hierop zijn de belangrijkste gegevens te vinden: naam, geboortedatum, mutatie, ringnummer, ouders, foto etc. Alle informatie die dus bij ons bekend is van de vogels krijgt u mee bij de koop van uw vogel.
- Al onze jonge valkparkieten worden voordat ze verhuizen ontwormd.
- Wanneer een gereserveerde valkparkiet niet op de afgesproken datum wordt opgehaald en het ook niet kenbaar is gemaakt dat deze afspraak niet door kan gaan (en wij niks meer horen) geven wij een eventueel voorschot niet terug! En gaan wij dus ook opzoek naar een nieuw baasje.

Bij reservering/koop van een valkparkiet gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.