Home » Updates » Belangrijke mededeling!

Belangrijke mededeling!

Gepubliceerd op 12 juli 2016 om 14:31

Belangrijke mededeling! Wij gaan gaan stoppen met de wachtlijst!

Omdat het helaas allemaal niet werkt zoals wij graag willen stoppen wij met de wachtlijst, vaak horen wij helemaal niets wanneer wij mensen mailen die op de wachtlijst staan, waardoor er dus andere mensen wachten die wél geïnteresseerd zijn. Vervolgens moeten wij vernemen dat ze of geen interesse meer hebben of al voorzien zijn. Wij houden dus vogels vast terwijl die gewoon beschikbaar kunnen zijn voor anderen. Het nut van de wachtlijst is er hierdoor ook helaas niet meer. Lees even goed door hoe we het precies gaan doen! Dan is dit voor iedereen duidelijk.

- Onderstaande gaat in werking wanneer alle jongen die wij momenteel hebben zitten zijn verhuisd dit gaat om de jongen bij koppel 1: Chico & Snowy & koppel 4: Link & Zelda. De mensen v/d wachtlijst die dus voor hun jongen in aanmerking komen mailen wij gewoon nog zelf.
- Er kan niet meer aangemeld worden voor de wachtlijst, deze pagina's verdwijnen dus uiteindelijk ook van de website.
- De wachtlijst zoals hij nu is blijft dit jaar nog staan, wanneer er iemand reageert op een vogeltje van de wachtlijst krijgt deze nog wel voorrang. Deze krijgen hiervoor 2 weken de tijd om te reageren, hierna worden de vogels voor iedereen vrij om te reserveren.
- De jongen die wij beschikbaar gaan hebben voor reservering worden op de Facebookpagina (in een aparte map) & op de website geplaatst. Dmv. een PB of e-mail kunt u doorgeven wanneer u interesse heeft. » Dit geldt dus ook voor degenen die op de wachtlijst staan, alleen krijgen zij voorrang dmv. dat zij de eerste 2 weken kunnen reageren.
- Wij gaan degene die op de wachtlijst staan dus ook NIET meer zelf mailen.
- De wachtlijst wordt eind december helemaal verwijderd.
- Wij horen natuurlijk nog steeds graag wanneer mensen die momenteel op de wachtlijst staan inmiddels voorzien zijn.

Wij zijn erg veel tijd kwijt aan het onderhouden van de wachtlijst en het mailen van de mensen, deze tijd besteden wij natuurlijk liever aan de vogeltjes en hopen dus ook op begrip hiervoor! Mocht er iets niet duidelijk zijn mag er altijd een berichtje worden gestuurd!

 

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Brendan & Priscilla

Valkparkietenkwekerij Little Stars


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.