Home » Updates » Jongen Yoshi & Olli zijn te reserveren

Jongen Yoshi & Olli zijn te reserveren

Gepubliceerd op 24 september 2016 om 14:40

Voor foto's kijk even hier op onze Facebookpagina

Kweek 2016

 

Vanaf nu te reserveren, de jongen van Yoshi & Olli!

» Lees even goed door! «

Zoals eerder vermeld krijgen degenen die nog op de wachtlijst staan voorrang om te reageren, degene die nog op de lijst staan hebben hier 2 weken (t/m 8 oktober) de tijd voor en daarna worden de jongen vrijgegeven voor iedereen om te reserveren (mits er nog jongen beschikbaar zijn).

Reserveren kan alleen dmv. een PB via deze pagina of via de mail: info@kwekerijlittlestars.nl. Hierbij graag vermelden om welk jong het gaat.

Bij reservering gaat u akkoord met de algemene voorwaarden: http://www.kwekerijlittlestars.nl/algemene-voorwaarden

Kosten per vogeltje zijn € 50,- per stuk, dit is incl. basis v/h tam maken, ringen, certificaat, ontwormen, startpakketje etc. Ook krijgen de jongen wanneer ze definitief gereserveerd zijn een aparte pagina op onze website met alle info wbt. de gereserveerde vogel.

Wanneer u uw reservering aan ons door heeft gegeven en bericht terug heeft ontvangen is het vogeltje definitief gereserveerd als bij ons het voorschot van 50% (€25,-) binnen 2 weken binnen is gekomen. Dit mag overgemaakt worden of betaald worden wanneer u wilt komen kijken bij het vogeltje. Tot die tijd is de vogel tijdelijk gereserveerd.

Bij al deze jongen is het geslacht onbekend, uiteraard kan er een DNA test uitgevoerd worden (kosten koper).

Helaas zijn ze rond hun kopje wat geplukt door de ouders, niks ernstigs en niet tot bloedens toe. Worden super goed gevoerd en doen het verder ook goed, gewichten zijn goed en de veertjes groeien uiteindelijk gewoon weer helemaal terug!

Mochten er nog vragen zijn horen wij dit graag!

Groetjes,
Brendan & Priscilla

www.kwekerijlittelittlestars.nl
info@kwekerijlittlestars.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.