Home » Updates » * Over the rainbow bridge.. Friendly *

* Over the rainbow bridge.. Friendly *

Gepubliceerd op 18 december 2017 om 08:33

Zondag 10 december gingen de jongen van Happy & Friendly verhuizen naar hun nieuwe eigenaren. Voordat dit ging gebeuren zagen wij in de ochtend al dat Friendly er echt niet goed bij zat. Toen meteen heel wat vogelartsen afgebeld en gelukkig konden we in de ochtend nog terecht. Daar is hij uitgebreid onderzocht en alles nagekeken. Bleek dat hij een bacteriële maagdarminfectie had en dus naar huis met antibiotica en medicijnen. Lekker warm weggezet thuis en de medicijnen gingen er gelukkig goed in. Volgende dag begon hij zelf ook weer wat te eten maar maandagavond ging het weer een stuk slechter. Wij hebben hem toen in de avond nog naar de kliniek gebracht om te overnachten. Dat was goed gegaan maar om het zekere voor het onzekere te nemen mocht hij nog 1 nachtje blijven en als hij weer aangesterkt was mocht hij naar huis. 

Van dinsdag op woensdag ook de nacht doorgekomen maar in de loop van de ochtend ging  het ineens heel erg hard, alles nog geprobeerd maar helaas heeft het voor ons lieve vriendje Friendly niet meer mogen baten.. :( 1,5 jaar oud pas en ons nu al verlaten.. Rust maar zacht vriendje 

 

Dit betekend ook dat wij dit jaar sowieso niet meer met een nieuwe kweekronde gaan starten.. Na het verlies van Friendly staat ons hoofd daar niet naar. We gaan eerst kijken hoe en wat we verder willen doen, of we dingen gaan veranderen en of we een nieuw mannetje voor Happy gaan zoeken.. Bedankt voor jullie begrip.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.