Home » Updates » Reserveren jongen Flash & Pearl en Yoshi & Olli

Reserveren jongen Flash & Pearl en Yoshi & Olli

Gepubliceerd op 19 mei 2018 om 16:39


Vanaf nu te reserveren, de jongen van Flash & Pearl en Yoshi & Olli
 
» Lees even goed door vóórdat je een berichtje stuurt! «
 
Informatie per vogel staat onder elke aparte foto of op onze website onder kweek 2018.
 
Reserveren kan alleen dmv. een PB via de facebookpagina of via de mail: info@kwekerijlittlestars.nl. Hierbij graag vermelden wat je ervaring is met vogels en om welk jong het gaat, anders nemen we je berichtje niet mee! Berichtjes waar alleen in staat ik wil jong 1 reserveren, hoe duur etc. negeren wij! Wij gaan volgende week op ons gemak kijken wie er geschikt gaan zijn voor deze leuke vogeltjes! Vaak hebben we altijd meer vraag dan aanbod en kan het helaas dus ook voorkomen dat er geschikte mensen naast het net zullen vissen, hier dien je dus rekening mee te houden! Wij doen het voor de hobby en moeten keuzes maken helaas. Ook willen wij erg graag horen hoe het na verhuizing met de vogeltjes gaat!
 
Bij reservering gaat u akkoord met de algemene voorwaarden: http://www.kwekerijlittlestars.nl/algemene-voorwaarden  
 
Lees deze dus ook altijd even goed door!
 
Kosten per vogeltje staan wanneer al bekend bij de foto's, dit is incl. basis v/h tam maken, ringen, certificaat, ontwormen, startpakketje etc. Ook krijgen de jongen wanneer ze definitief gereserveerd zijn een aparte pagina op onze website met alle info wbt. de gereserveerde vogel.
 
Wij kunnen garanderen dat alle jongen vanaf nu min. 2x per dag in de hand komen. Dit is om ze de basis mee te geven en als ze wat groter zijn komen ze ook op schoot etc. Toch kunnen wij géén garantie geven op de tamheid van de vogel na verhuizing zoals ook vermeldt staat in onze voorwaarden. Elke vogel heeft zijn of haar eigen karakter net als elk ander dier, de mate van tamheid is samen met nog vele andere factoren (omgang met het vogeltje, hoeveel stress verhuizing, hoeveel aandacht, tam vriendje etc.) hiervan afhankelijk!
 
Wanneer u uw reservering aan ons door heeft gegeven en bericht terug heeft ontvangen dan is het vogeltje definitief gereserveerd als bij ons het voorschot van 50% binnen 2 weken binnen is gekomen. Dit mag overgemaakt worden of betaald worden wanneer u wilt komen kijken bij het vogeltje. Tot die tijd is de vogel tijdelijk gereserveerd. Meer informatie wbt. reserveren lees je op onze website. Er mag altijd een afspraak worden gemaakt dat u langs kunt komen om te komen kijken voordat we de reservering definitief maken.
 
Mochten er nog vragen zijn neem dan eerst een kijkje op de FAQ pagina en anders kunt u altijd een berichtje sturen!
 
 
Wilt u graag weten hoe de vogels er qua kleur uiteindelijk uit komen te zien? Dan kunt u hiervoor kijken op de pagina onze mutaties op onze website: https://www.kwekerijlittlestars.nl/kweek/onze-mutaties  
 
» Yoshi & Olli «
De jongen van Yoshi & Olli zijn helaas wat geplukt dit ziet er natuurlijk niet mooi uit maar komt uiteindelijk helemaal goed! Wij houden dit uiteraard goed in de gaten en worden hiervoor ook goed ingesmeerd, voorbeeldjes van hun eerdere jongen kunnen bekeken worden op onze website om een wat duidelijker beeld te krijgen. https://www.kwekerijlittlestars.nl/kweek/eerdere-nestjes/yoshi-olli-1  
 
 
Groetjes,
 
Brendan & Priscilla
 
 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.