Home » Updates » Reserveren jongen Blaze & Blush (bourkes)

Reserveren jongen Blaze & Blush (bourkes)

Gepubliceerd op 16 juni 2018 om 10:03


Vanaf nu te reserveren, de jongen van Blaze & Blush
 
» Lees even goed door vóórdat je een berichtje stuurt! «
 
Informatie per vogel staat onder elke aparte foto of op onze website onder kweek 2018.
 
Reserveren kan alleen dmv. een PB via de facebookpagina of via de mail: info@kwekerijlittlestars.nl. Hierbij graag vermelden wat je ervaring is met vogels en om welk jong het gaat, anders nemen we je berichtje niet mee! Berichtjes waar alleen in staat ik wil jong 1 reserveren, hoe duur etc. negeren wij! Wij gaan volgende week op ons gemak kijken wie er geschikt gaan zijn voor deze leuke vogeltjes! Vaak hebben we altijd meer vraag dan aanbod en kan het helaas dus ook voorkomen dat er geschikte mensen naast het net zullen vissen, hier dien je dus rekening mee te houden! Wij doen het voor de hobby en moeten keuzes maken helaas. Ook willen wij erg graag horen hoe het na verhuizing met de vogeltjes gaat!
 
Bij reservering gaat u akkoord met de algemene voorwaarden: http://www.kwekerijlittlestars.nl/algemene-voorwaarden  
 
Lees deze dus ook altijd even goed door!
 
Kosten per vogeltje staan wanneer al bekend bij de foto's, dit is incl. basis v/h tam maken, ringen, certificaat, ontwormen, startpakketje etc. Ook krijgen de jongen wanneer ze definitief gereserveerd zijn een aparte pagina op onze website met alle info wbt. de gereserveerde vogel.
 
Dit is ons 1e nestje met bourkes, wij houden ze dagelijks in de hand en groeien op in huiselijke kring. Bourkes zijn bekenden als voliere vogels en minder bekend als vogeltjes die in huis worden gehouden, maar ook deze vogeltjes kunnen tam worden. Hier dient natuurlijk nog veel aandacht ingestoken te worden en ook vooral geduld! Elke vogel heeft zijn of haar eigen karakter net als elk ander dier, de mate van tamheid is samen met nog vele andere factoren (omgang met het vogeltje, hoeveel stress verhuizing, hoeveel aandacht, tam vriendje etc.) hiervan afhankelijk!
 
Wanneer u uw reservering aan ons door heeft gegeven en bericht terug heeft ontvangen dan is het vogeltje definitief gereserveerd als bij ons het voorschot van 50% binnen 2 weken binnen is gekomen. Dit mag overgemaakt worden of betaald worden wanneer u wilt komen kijken bij het vogeltje. Tot die tijd is de vogel tijdelijk gereserveerd. Meer informatie wbt. reserveren lees je op onze website. Er mag altijd een afspraak worden gemaakt dat u langs kunt komen om te komen kijken voordat we de reservering definitief maken.
 
Mochten er nog vragen zijn neem dan eerst een kijkje op de FAQ pagina en anders kunt u altijd een berichtje sturen!
 
 
Groetjes,
 
Brendan & Priscilla
 
 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.