Home » Wie zijn wij » Onze andere dierenMeadows Wings

Wings is een tinker ruin van 14 jaar oud. Priscilla rijdt hem nu al 8 jaar en doe dat nog steeds met erg veel plezier! Hij staat op een pensionstal in Knegsel. We rijden vooral dressuur en dit doet hij voor een tinker helemaal niet zo verkeerd! Daarnaast rijden we ook regelmatig buiten en maken af en toe een sprongetje ook dat vind hij erg leuk. Hij tevens leerpaard voor Brendan die er nu ook af en toe mee rijdt!

 Forest

Forest is onze Europese Korthaar van 5 jaar oud. Hij kwam bij ons als een mager en heel erg zielig katje, hij is namelijk in de winter gevonden in het bos. Wij hebben hem dus een warm plekje gegeven en we zijn nog steeds erg blij met hem! Hij mag hier lekker oud worden.Camelottaspots Ivory Silk

Ivy is onze prachtige Cashmere dame! Het is dus eigenlijk een bengaal langhaar, Priscilla wou al een aantal jaar graag een bengaal en is toen opzoek gegaan naar een herplaatser. Toen is Ivy op ons pad gekomen, we moesten nog wel een aantal maanden wachten tot ze bij ons kon komen wonen vanwege haar kittens. Maar dit is het wachten meer dan waard geweest! Het klikt gelukkig ook erg goed met onze Forest.

Smirnoff

Smirnoff is ons oudste dwergkonijntje hij wordt van het voorjaar van 2016 alweer 9 en Priscilla haar grootste vriendje! Ik mocht er eigenlijk geen dieren meer bij maar met het geld wat ik in de zomer had verdiend heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Smirnoff gekocht! Helaas heeft hij een afwijking aan zijn kiezen waardoor deze door blijven groeien en hiervoor moet hij elke 3 maanden naar de DA. Gelukkig gaat dit tot noch toe heel goed en hopen we dat we nog heel lang van hem mogen genieten!

★ Smirnoff is op 04/07/2016 een sterretje geworden 
We zullen je missen vriendje! 


Snoopy

Snoopy is een dwergkonijntje en heeft Priscilla van Brendan gekregen. Zij is gesteriliseerd en is een koppeltje met Smirnoff. Snoopy is echt een typisch dwergkonijntje en geen makkelijke dame. Ze ziet er heel knuffelbaar uit maar is niet echt een knuffelkonijntje, verder is ze wel heel erg lief en loopt de hele dag los met Smirnoff in hun eigen kamertje. 

★ Snoopy is op 18/03/2017 een sterretje geworden 
We zullen je missen meisje, nu ben je weer bij je vriendje SmirnoffBluey

Bluey is een dwergkonijn voedster en echt heel erg lief! Ze is heel erg actief en speels en geeft graag kusjes! Ze is nu 2 jaar oud en is vanaf dag 1 bij ons, haar moeder Muffin is helaas een aantal maanden nadat Bluey geboren is overleden. 
Lilly

Lilly is een Löffelohr dwergkonijn voedster en we hebben haar gekocht als vriendinnetje voor Bluey. Dit ging en gaat nog steeds erg goed samen. Ook Lilly is net als Bluey 2 jaar oud, zij is een heel lief en zachtaardig konijntje.Pidgey
Naast onze valkparkieten hebben we ook nog een andere soort vogel. Pidgey is ons tortelduifje, wij hebben een tortelduifje genomen omdat dat Priscilla erg last heeft van eczeem. Doordat tortelduiven een bepaald soort stof afgeven wat tussen hun veren zit kan dit bij sommige mensen helpen bij eczeem/gordelroos.
Ice
Ice is een loffelohr leeuwenkop ram in de kleur blauw hollander, in februari 2017 is hij bij ons komen wonen en hij was toen 1,5 jaar. Hij is gebruikt als dekram maar de fokker waar hij vandaan komt ging stoppen met het ras, daarom mag hij nu lekker bij ons genieten. Binnenkort wordt hij gecastreerd en mag dan gezellig bij onze voedsters!